El PS insta el Govern a signar el Conveni europeu per la protecció dels infants

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha presentat a Sindicatura aquest dilluns el text d’una proposta d’acord que haurà de ser tramitada segons el que disposa l’article 138 del Reglament del Consell General.

En l’exposició de motius de la proposta d’acord el Grup parlamentari socialdemòcrata recorda que el 25 d’octubre del 2007 el Consell d’Europa va obrir a la signatura el Conveni europeu per la Protecció dels nens i nenes contra l’explotació sexual i l’abús sexual i que aquell conveni va entrar en vigor el dia primer de juliol del 2010.

El passat mes d’octubre del 2011 només quedaven cinc països membres del Consell d’Europa –entre els quals Andorra- que no havien encara signat el Conveni.

L’exposició de motius de la proposta, que ha estat preparada per la consellera general Sílvia Bonet, membre de la delegació andorrana a l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa, recorda que l’abús sexual als infants és un crim que comporta un important patiment per als nens i nenes que el pateixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *