El Partit Socialdemòcrata (PS) presentarà una esmena a la totalitat a la modificació de la llei qualificada de transferències tramitada pel Govern amb l’objectiu de reformar el text després de la sentència del Tribunal Constitucional que va anul·lar diversos articles.

Així ho ha avançat el conseller general de la formació Pere López, que ha lamentat que la proposta, que distribueix a parts iguals la part dels diners afectada per la supressió dels criteris invalidats per l’organisme, fa que el desacord amb la reforma sigui encara més gran que amb el primer projecte legislatiu.

Sobre aquest, a més, ha recordat que va ser aprovar amb el suport de diversos consellers generals “trànsfugues”, que van votar de forma diferent al que defensa el partit amb el qual van ser escollits.

 

El parlamentari del PS també ha posat en relleu que els canvis en el text deixen a la mínima expressió un dels punts que, fins ara, s’havien defensat com claus de la nova llei: la creació d’uns criteris de solidaritat en funció de les particularitats de les parròquies. 

Text PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada