La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS), Rosa Gili, i el conseller general Roger Padreny han mantingut aquest dimecres una reunió amb tres dels impulsors del grup Fridays for Future d’Andorra (FFF), Mateu Braquè, Max Capdevila i Nerea Mourelo. La trobada ha servit per conèixer de primera mà les demandes dels joves, que han encetat una campanya per exigir mesures de protecció del medi ambient al país. Des del GPS se’ls ha volgut transmetre el compromís socialecologista del Partit Socialdemòcrata (PS) i la voluntat de treballar conjuntament per lluitar contra el canvi climàtic.

A la sortida de la reunió, celebrada als despatxos del GPS al Consell General, Padreny ha recordat que “Fridays for Future està reivindicant una Andorra més sostenible i que sigui més respectuosa amb el medi ambient”, així com també que “es declari al país l’estat d’emergència climàtica”. Per això, “ens hem volgut trobar amb ells per conèixer les seves demandes i també per intercanviar impressions i opinions”.

El conseller general del GPS ha posat en relleu que tant ell com Gili, representant del GPS a la comissió de Medi Ambient del Consell General, els han volgut traslladar que “ens posem a disposició per treballar conjuntament”. Aquesta tasca, ha apuntat, es vol fer en diferents àmbits però tots ells vinculats entre si com són la “protecció del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic, afavorir la implantació d’energies renovables o l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible a Andorra”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada