passiusDesprés de reunir-se ahir amb els grups mixt i demòcrata, avui el grup de residents passius contraris a l´IRPF s´ha reunit amb el socialdemòcrata. Una trobada que ha estat cordial i que, segons s’ha afirmat, els fa ser optimistes per resoldre la situació. Admeten que ara és massa tard per canviar la llei, però diuen que tenen el suport del grup mixt i del socialdemòcrata per modificar-la un cop estigui aprovada.

El col·lectiu de residents passius contraris a l´IRPF ha sortit esperançat de la reunió d´aquest matí amb el president del grup socialdemòcrata, David Rios. Tot i ser conscients que la llei que es votarà el dia 24 no recollirà les seves demandes, el resident Peter Miescher, afirma que són optimistes per a la modificació posterior del text.

El president del grup socialdemòcrata, David Rios, entén les demandes d’aquests residents passius. Per això és favorable a satisfer-les en el futur, però no per reglament com proposen els demòcrates, sinó a través d’una modificació de la llei, la fórmula desitjada pels residents passius. Rios ha dit que s’han solidaritzat amb la seva situació i es proposa incorporar algunes de les qüestions que han plantejat ne un futur canvi de la llei, ja que el PS no votarà a favor d’aquest IRPF.

Recordem que aquest col·lectiu demana que els residents passius ja establerts al país no hagin de pagar IRPF, ja que en cas contrari asseguren que se n’anirien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada