El Consell General ha pres en consideració la proposició de llei de modificació de la Llei qualificada d’immigració, amb els vots a favor de tota la cambra. Tot i això, des del grup parlamentari socialdemòcrata, Gerard Barcia, ha assegurat que la llei és ‘un pedaç’ a la feina mal feta en matèria d’obertura econòmica, i que ‘només resol alguns problemes i en genera d’altres de flagrants’. Tant el Govern com el grup parlamentari demòcrata han recordat que les modificacions tenen com a objectiu adaptar la llei a l’obertura econòmica, i per aquest motiu, entre d’altres aspectes, es creen tres noves autoritzacions d’immigració.

El grup parlamentari socialdemòcrata ha votat a favor de la presa en consideració de la proposició de llei tenint en compte la difícil conjuntura econòmica, i amb l’objectiu de fer-hi aportacions positives. Tot i això, el president suplent del grup, Gerard Barcia, ha criticat les modificacions, qualificant-les de pedaç.

Barcia ha indicat que s’estan regulant supòsits que no són propis de l’àmbit d’immigració, sinó que fan referència a la regulació econòmica, i que alguns canvis poden generar intrusisme, ja que es posen ‘excessives facilitats’ per contractar empreses estrangeres per un període curt de temps. També ha lamentat que les modificacions no tinguin en compte la vinculació d’aquesta llei amb la CASS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada