La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual vol que se li faciliti, si és que aquest ja està tancat, el conveni col·lectiu negociat entre la direcció i els treballadors del centre de tractament de residus (CTRASA). La parlamentària recorda que fa un any i mig Govern va informar que s’estava treballant en aquest acord del qual es vol tenir una còpia per fer la tasca de control, en aquest cas, a una societat de titularitat pública.

La política escaldenca ha fet la petició aquesta setmana via demanda d’informació. En concret, sol·licita que li sigui facilitada la “còpia del conveni col·lectiu que regula els aspectes laborals dels treballadors de CTRASA”. Gili ha recordat que “s’havia parlat durant una sessió parlamentària que s’estava treballant en el conveni a dins l’empresa”.

En concret, va ser durant un Consell de preguntes celebrat a finals del 2016 on, justament, es va abordar el clima laboral existent dins del forn incinerador. La consellera explica que, si aquest acord col·lectiu ja està tancat, “volem tenir-hi accés dins del marc de control a Govern o, en aquest cas, a una institució pública”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada