rios2El grup mixt també ha presentat deu esmenes més. Una d´elles és per rebutjar que el Govern cobreixi vacants per jubilació d´empleats públics amb personal eventual.

En unes altres es demana que es congelin les retribucions del president i membres del Consell Superior de la Justícia i de l´òrgan rector de la CASS. També es mostren disconformes que es vulgui crear una plaça de director de Protecció Civil.

Per la seva banda, el grup socialdemòcrata ha presentat 14 esmenes al pressupost. La més destacada és la que reclama la supressió de la fase I i II de la desviació de Sant Julià.

Els socialdemòcrates també han proposat la reducció de la partida de construcció del projecte de la cruïlla al Serrat valorada en 1,5 milions d´euros per iniciar la construcció d´una estació d´autobusos nacional. A més, han demanat que augmentin en 350.000 euros els recursos del projecte del pla de reactivació del comerç i que es redueixi a dos mesos el preavís per a la resolució anticipada dels contractes d´arrendaments comercials.
Finalment els demòcrates han presentat nou esmenes al pressupost però no n’han especificat el sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada