El PS demana informació sobre PwC i dels fons de la CASS gestionats per BPA

psEls consellers socialdemòcrates Pere López i Gerard Alís han presentat una demanda d’informació al Govern i diverses preguntes amb resposta escrita, respectivament, tal com ha donat a conèixer el partit en un comunicat de premsa. En la demanda presentada pel president del grup mixt, Pere López sol·licita “el detall de l’abast dels encàrrecs efectuats per les autoritats andorranes competents –Govern, INAF o AREB- a l’empresa PricewaterhouseCoopers (PwC)”.

Concretament vol saber l’abast d’aquests encàrrecs “en relació als controls d’AML dels clients de BPA i el detall dels costos de l’encàrrec efectuat (concretament la xifra meritada fins a data d’avui i una previsió dels costos que encara es poden generar fins a la finalització dels treballs)”.

Pel que fa a les preguntes amb resposta escrita presentades pel conseller socialdemòcrata Gerard Alís, aquestes són relatives als actius pertanyents al fons de reserva de jubilació de la CASS dipositats i gestionats per BPA. D’aquesta manera “es vol dilucidar quin és l’import total del fons de jubilació de la CASS gestionat per BPA, o quin control s’està realitzant sobre la gestió d’aquests fons”, entre d’altres qüestions.

Text i foto: ANA