El Partit Socialdemòcrata (PS) vol tenir més informació sobre l’adjudicació d’uns treballs de manteniment informàtic aprovada ara fa uns dies pel Govern. Per això, el conseller general de la formació Pere López ha tramitat una demanda d’informació per obtenir tota la documentació relacionada amb aquesta contractació, que s’ha fet de forma directa i que supera els 110.000 euros. L’objectiu és poder analitzar el dossier davant dels dubtes que ha generat aquest encàrrec fet des de l’executiu.

En l’escrit enviat a Sindicatura aquest dijous, el parlamentari socialdemòcrata sol·licita, en concret, “l’informe d’adjudicació i tota la documentació relacionada amb la contractació de l’empresa Spai pels treballs de manteniment de hardware i software de tot el maquinari gestionat pel DSI” –Departament de Sistemes d’Informació de Govern-. Aquest edicte es va publicar dimecres passat al Butlletí Oficial del Principat (BOPA) i suposa un import de 110.646,59 euros.

Des de la formació socialdemòcrata han explicat que la contractació, feta de forma directa i amb un import considerable, aixeca dubtes. Per això, es considera important poder tenir tota la documentació possible sobre la mateixa per, un cop analitzada, esvair-los o acabar de confirmar-los.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada