El PS demana informació sobre el projecte d’un carril reversible a la CG-3

El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) Jordi Font vol tenir més informació del projecte anunciat pel Govern la setmana passada per implementar un carril reversible a la carretera general 3 entre Anyós i el túnel del Pont Pla. Per això, ha presentat una demanda d’informació amb la qual vol obtenir més detalls de l’estudi que, segons es va dir durant la sessió de control a l’executiu celebrada la setmana passada, s’ha encarregat per comprovar la viabilitat d’aquest canvi a la via que enllaça les parròquies centrals amb la Massana i Ordino.

En concret, en l’escrit tramitat aquest dimecres a Sindicatura, el conseller general del PS demana poder tenir accés a “tota la documentació referent a la contractació d’una empresa d’enginyeria, anunciada pel ministre Jordi Torres Falcó en la sessió de control del 20 de juny del 2019, per realitzar un estudi per habilitar un carril reversible a la carretera general 3 entre la rotonda d’Anyós i l’accés nord del túnel del Pont Pla”.

El parlamentari socialdemòcrata ha posat en relleu que, segons es desprèn de les paraules del titular d’Ordenament Territorial, “es fa un encàrrec a una empresa externa”. Per això, indica que “volem saber què se’ls ha encomanat exactament”, tot apuntat que interessa conèixer si, a l’hora de fer aquesta tasca, l’adjudicatària “tindrà llibertat d’actuació” o bé hi ha un treball ja molt concernit.