giliLa consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat una demanda d’informació al Govern en la que sol·licita tots els informes pericials encomanats pel Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) i pel ministeri de Salut i Benestar en relació a la mort d’un nadó a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell el passat 5 de febrer.

“Aquesta setmana el SAAS va donar per tancada la investigació interna per esbrinar les causes de la mort d’un nadó a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell el passat 5 de febrer. El mateix dia que comunicava aquesta decisió, la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, anunciava que la investigació encara no estava tancada. Davant d’aquestes contradiccions i de la poca transparència amb què està informant el Govern sobre aquest trist cas, el Grup parlamentari socialdemòcrata s’ha vist obligat a demanar tots els informes pericials encomanats pel Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) i pel ministeri de Salut i Benestar en relació a la mort del nadó.

Gili també demana totes les actes del consell directiu del SAAS relacionats amb la investigació en qüestió. A la vegada i, davant de la gravetat del cas, el Grup socialdemòcrata confia que el Govern respongui amb la màxima celeritat a la demanda d’informació”.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada