La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili vol tenir accés a diferent documentació sobre el centre de tractament de residus de la Comella (CTRASA). Per això, ha tramitat a Sindicatura una demanda d’informació mitjançant la qual sol·licita que se li faci arribar tan els informes sobre l’explotació de la instal·lació com aquells que analitzen l’impacte que està tenint en el medi ambient.

En l’escrit fet arribar a Sindicatura, Gili demana documentació corresponent als tres darrers anys (2013, 2014 i 2015). En concret, vol poder consultar “els informes anuals d’explotació” del forn incinerador. També sol·licita que se li faci arribar “les autories ambientals realitzades per una empresa independent externa”. Sobre aquesta segona documentació, la consellera general del PS recorda que s’han de fer “seguint els requisits previstos en els articles 37 i 43 de la llei 25/2004 de residus”.

La parlamentària socialdemòcrata ha explicat que la petició “correspon a la necessitat de seguiment” del funcionament del centre de tractament de residus. En aquest sentit, Gili ha volgut posar en relleu que des de la formació sempre s’ha volgut tenir “una màxima atenció” en relació a tot el que succeeix a la planta incineradora.

(Text: PS/ Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada