El PS demana els informes del Consell Assessor del Patrimoni des del 2012 fins a l’actualitat

La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) Susanna Vela ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual vol que se li facilitin els diferents informes elaborats pel Consell Assessor del Patrimoni Cultural des de l’any 2012 fins a l’actualitat. D’aquesta forma, explica, la voluntat de la formació és poder disposar de tots els treballs realitzats per l’òrgan les passades legislatures, tot recordant que, en anys anteriors, s’han reclamat els informes previs als demanats ara.

En concret, la parlamentària socialdemòcrata demana en l’escrit tramitat a Sindicatura aquest dimecres, en primer lloc “els informes d’avaluació del Consell Assessor del Patrimoni Cultural d’aplicació de la Llei del Patrimoni Cultural d’Andorra i l’estat general del patrimoni posteriors a l’any 2012”. També reclama que se li facilitin “els informes sobre els projectes de disposicions generals en matèria de patrimoni cultural que hagi elaborat des de l’any 2015 aquest mateix Consell Assessor”.

Vela ha recordat que “l’11 de febrer” aquest òrgan “presentava l’informe anual sobre l’aplicació de la llei”, complint d’aquesta forma el que estableix el text. També ha posat en relleu que “el PS ja va demanar els documents i informes elaborats el 2007 i el 2011”. Per tant, amb la demanda d’informació es vol “completar el treball fet durant les darreres legislatures”.