La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha presentat una demanda d’informació a Sindicatura mitjançant la qual vol obtenir més documentació sobre la gestió del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). En concret, ha demanat que se li facilitin els informes de gestió financers efectuats a la parapública durant els anys 2013 i 2014.

En l’escrit, tramitat a l’òrgan rector del Consell General, la parlamentària socialdemòcrata sol·licita que se li facin arribar “els informes de control financer del SAAS”, uns estudis, recorda, “acordats a proposta d’intervenció general amb la conformitat prèvia del ministre encarregat de les finances segons els decrets del 27 de març de 2013 i 26 de març de 2014”. Aquests informes corresponen als exercicis 2013 i 2014.

Gili ha explicat que el motiu de la demanda té a veure amb les irregularitats detectades pel Tribunal de Comptes a les liquidacions pressupostàries. “Hem vist que ha estat sotmès a un programa d’auditoria complementària però pel que sembla aquest arriba massa tard en les dues edicions i  no es té en compte d’un any per l’altre”, ha apuntat la consellera general socialdemòcrata. Per tant, “volem tenir accés per veure com es va posicionar Govern i què va fer per redreçar la situació”. Així, la formació esperar tenir “més idea de què ha passat”.

Text: PS

1 comentari

  1. Estos de ps van un poco a remolque sale algo y ya van detrás a demostrar que les interesa los fallos del sistema ……. Como si no supieran lo que hay pero si no lo saca nadie ellos no mueven hilo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada