Text i foto: PS

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat aquest dijous dues noves demandes d’informació vinculades al funcionament del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Per una banda, la parlamentària sol·licita la documentació relacionada a una de les darreres adjudicacions fetes per la parapública. Per l’altra, també vol accedir a contracte del cap del servei d’urgències, que considera important per recopilar més dades en relació a les queixes i el malestar fets públics ara fa uns dies pels seus treballadors. 
 
En la primera de les demandes d’informació tramitades a Sindicatura, Gili demanda, en primer lloc, una “còpia del plec de bases del concurs per a la contractació d’una empresa per la realització de proves analítiques especials per al servei de Laboratori Clínic de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell”, edicte aparegut al BOPA del 13 de desembre passat. En segon terme, també vol tenir accés a “tota la documentació relativa al procediment d’adjudicació, que acaba contractant a l’empresa REFERENCE LABORATORY S.A.”. 
 
La segona de les demandes té a veure amb la complicada situació denunciada ara fa uns dies pels treballadors del servei d’urgències. Per això, la consellera general del PS sol·licita una còpia “del contracte del cap de servei d’Urgències i del SUM, de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada