riosEl Grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat aquest matí al registre del Consell General dues preguntes orals per a ser respostes per al Govern per a la sessió plenària prevista per al dijous 27 de març.

La primera de les preguntes, formulada pel president del Grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, fa referència al full de ruta previst pel Govern fins a final de legislatura. Més concretament, i tenint en compte que “a poc més d’un any pel final de l’actual legislatura, moltes de les reformes anunciades pel Govern resten incomplertes e indefinides”, Rios demana a l’executiu que expliqui les lleis que preveu tramitar fins a final de la legislatura i que exposi quines són les prioritats abans de que s’esgoti l’actual mandat així com el calendari d’aprovació i implantació de les iniciatives legislatives.

De la seva banda, la consellera general, Rosa Gili, es refereix als terminis previstos per a l’acabament de les obres del projecte de rotonda i pont sobre el riu Valira del Nord a la sortida d’Escaldes-Engordany. En aquest sentit, la consellera socialdemòcrata recorda que al maig del 2009 el Govern en funcions adjudicava per 3,5 milions d’euros mitjançant edicte els treballs de la citada rotonda i, gairebé cinc anys després, l’obra en qüestió encara està aturada, pendent d’acabament i amb un pas alternatiu regulat per semàfors.

Davant d’aquesta situació, Gili pregunta al Govern sobre la data inicial prevista d’acabament d’aquestes obres en el moment de l’adjudicació i sobre quan es preveu que finalment es concloguin els treballs en qüestió.

(Text: PS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada