La Consellera Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha explicat que “com a parlamentaris i com a ciutadans ens agrada saber quins són els criteris que s’utilitzen per anar a un esdeveniment o en un altre, o quins són els criteris que s’utilitzen per determinar reunions amb empresaris d’un país o d’un altre”. Així mateix, Vela ha denunciat la manca d’un Govern obert i una agènda pública per conèixer les reunions dels nostres gestore públics”.

Des del PS han conegut per diversos mitjans que el Sr. Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa, ha realitzat diversos desplaçaments des del mes de setembre passat dels quals només a transcendit l’elaborat pel gabinet de premsa del Govern i que recorden els hàbits de certs ministres liberals del passat.

En concret han estat tres els desplaçaments: a Turquia, al setembre, a l’octubre al Canadà i al novembre a Israel.

Des del Partit Socialdemòcrata han entrat aquest migdia una sèrie de preguntes urgents per conèixer el motiu i els objectius d’aquests viatges, el nombre de persones desplaçades, la durada dels desplaçaments, el cost d’aquests viatges, el nombre de reunions realitzades durant el desplaçament i amb quines persones.

L’objectiu d’aquestes demandes és conèixer també si existeix una agenda de desplaçaments previstos per l’any 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada