El PS demana a Antoni Martí que demostri lideratge

comite-directiu-psEl Partit Socialdemòcrata reclama que el cap de Govern, Antoni Martí, demostri “la seva capacitat de lideratge” en el tram final de la legislatura per impulsar les reformes necessàries. Pel que fa al projecte de llei de l’IRPF, els socialdemòcrates no hi donaran un vot favorable si es manté el text actual. Demanen que es tinguin en consideració les reserves d’esmenes, entre d’altres, per estendre la tributació del 10% als rendiments dels capitals.

Des del Partit Socialdemòcrata estan satisfets de les reunions mantingudes amb el cap de Govern i el triple acord en matèria de fiscalitat, acostament a Europa i competències. Tot i això, qüestionen la capacitat de lideratge d’Antoni Martí, condicionada a la voluntat de l’executiu d’aconseguir un projecte de llei de l’IRPF amb els 28 vots favorables del Consell General.

Perquè això sigui així, el PS reclama que es prenguin en consideració les quatre reserves d’esmena socialdemòcrates.

L’altre punt que encara ha de continuar treballant-se és l’IGI bancari. Per a López és l’hora que el cap de Govern mogui fitxa per demostrar lideratge polític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.