El PS d’Andorra la Vella “permet aclarir l’enigma” al tomb del multifuncional

La consellera comunal d'Andorra la Vella, Dolors Carmona
Dolors Carmona, consellera comunal del PS per Andorra la Vella (Arxiu)

El Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella, amb les seves preguntes al voltant de les queixes sorgides en relació a l’Estadi Comunal Joan Samarra, han aclarit l’enigma: el recinte multifuncional es construirà a les immediacions de la instal·lació esportiva. 

Els consellers de PS+Independents al Comú d’Andorra la Vella han celebrat que s’esvaeixin els dubtes i que es treballi per a desenvolupar el pla especial buscant que “les inversions milionàries” que es preveu fer allí -la remodelació del propi Estadi Comunal Joan Samarra i la construcció del recinte multifuncional- es facin en terrenys propietat del Comú. “Els diners són de tots i cal ser molt curosos”, ha apuntat la líder socialdemòcrata a la corporació d’Andorra la Vella, Dolors Carmona.

Pel que fa a la remodelació de la instal·lació esportiva, Carmona ha assenyalat que “és important per als ciutadans que l’estadi estigui en les millors condicions”, i també que es faci “el més ràpid possible”. En aquesta línia, s’ha informat que el FC Andorra utilitzarà les instal·lacions durant un any i els consellers socialdemòcrates han demanat rebre més informació sobre l’afectació que aquest conveni està tenint sobre l’ús de les instal·lacions per part d’altres usuaris, i també sobre el calendari i el projecte de remodelació. En aquest mateix punt, Carmona ha insistit en la necessitat d’informar directament als usuaris d’aquesta o altres instal·lacions si es produeixen canvis en la seva utilització.

TOTES LES NOTÍCIES