rios2El PS ha demanat al Govern el conveni pel qual Govern ha cedit a Andorra Telecom l´edifici de l´antiga caserna de bombers. El partit ha criticat que l´executiu cedeix a la companyia part del patrimoni del Consell General.

El Govern té 30 dies hàbils per respondre la pregunta presentada per la consellera general socialdemòcrata Rosa Gili. Atès que no és període de sessions, la resposta no es farà fins a començament d’octubre. David Rios ha deixat clar que si les argumentacions del Govern no són convicents, utilitzarien les vies legals per aturar la concessió.

El parlamentari del PS també ha criticar el projecte de construcció de l´edifici The Cloud, del qual ha recordat que encara s’ignora la distribució interna. Rios ha qualificat com a electoralistes els projectes que en relació amb el patrimoni cultural ha presentat aquest matí la ministra Olga Gelabert.

David Rios també ha posat en dubte que el CIAM sigui el lloc idoni per acollir la sala d´exposicions del Govern i ha recordat que aquest projecte, amb la rehabilitació de l´edifici de Radio Andorra, comportarà una inversió molt alta. També dubta que l´església de Santa Coloma, per exposar-hi els frescos, sigui el més adequat atès que requereix d´una forta inversió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada