lopes El Partit Socialdemòcrata critica que la partida pressupostària d’enguany per al departament de Justícia sigui inferior a la de l’any passat. Segons el primer secretari, Pere López, ara caldria més pressupost que mai per la necessitat de recursos que té la Justícia. Els socialdemòcrates també lamenten que el Govern només hagi encarat la reforma dels complements de jubilació dels funcionaris i no una reforma més global de la Funció Pública.

El primer secretari del PS, Pere López, afirma que està sorprès perquè el pressupost d’enguany per al departament de Justícia s’ha reduït un 25% respecte del de l’any anterior. Ateses les necessitats, diu, s’hauria d’haver augmentat perquè “en un moment en què hi ha plena consciència que la justícia necessita més recursos informàtics, materials i espais, el departament té menys pressupost que mai”.

López també ha acusat el Govern de fugir d’estudi pel fet de reformar només els complements de jubilació dels funcionaris. Al seu parer, caldria encarar el debat amb una reforma global de la Funció Pública, que ahir l’executiu ja va deixar clar que no és prioritària. El líder socialdemòcrata considera que els demòcrates posen excuses per justificar l’incompliment d’una promesa electoral. Creu que “no s’ha fet perquè no han volgut, no han sabut o no hi ha hagut la intenció” perquè, diu, després de dos anys i mig i amb una àmplia majoria “no es pot arribar al febrer del 2014 i dir que hi ha molta feina” perquè “han tingut temps de sobres”. Quant a l’anunci que el Govern presentarà un projecte de llei per regular el dret de vaga, el primer secretari del PS ha dit que no acaba d’entendre que es diferenciï del codi de relacions laborals, text en el qual treballa el grup parlamentari de DA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada