El PS critica el procediment emprat per a la reestructuració del departament d’Esports a Andorra la Vella

Les  conselleres de Partit Socialdemòcrata+Independents a Andorra la Vella, Dolors Carmona i Lídia Samarra, han lamentat les formes emprades per la majoria del comú per reestructurar el departament d’Esports. Les dues s’han abstingut en la votació per no posar traves a què es pugui donar un millor servei, però s’han mostrat crítiques amb el procediment utilitzat, ja que entenen que ha mancat informació i justificació del motiu dels canvis impulsats.

La mesura ha estat un dels punts que més debat ha provocat en la sessió del comú celebrada aquest dijous. La reestructuració implica el nomenament d’un nou director, que assumirà la gestió del departament d’Esports, fins ara en mans del cònsol menor, Marc Pons. Des de la majoria es defensa que, d’aquesta forma, el mandatari podrà centrar-se en l’àrea de Cultura, departament que va unes setmanes es va quedar sense direcció.

Carmona i Samarra han volgut expressar el seu “desacord amb el procediment”. Així, qui fou cap de llista de PS+I a les comunals del 2015 ha indicat que “si cal reestructurar un departament, s’ha de justificar no per la renúncia del director d’un altre ni pel procediment de contractació, sinó per la tasca a desenvolupar i la definició dels llocs de treball”. La consellera socialdemòcrata ha remarcat que “això ho hem trobat a faltar” i que “la majoria ha reconegut que aquesta informació l’havíem de tenir”.

Des de PS+I s’ha optat per abstenir-se en la votació. “No qüestionem si realment és necessari perquè es doni un millor servei, però hem d’entendre la justificació. Ens abstenim perquè hi estem en desacord amb el procediment”, ha explicat Carmona, que ha recordat les mancances de la informació amb què han hagut de prendre la decisió. “El lloc de treball sol tenir una fitxa tècnica on s’explica la funció i les tasques a desenvolupar i no ho tenim. Creiem que encara està en fase de treball”, ha manifestat.

Durant la sessió, el comú ha adjudicat diferents obres i projectes a la parròquia. Entre ells, la remodelació de la façana del centre esportiu dels Serradells o el concurs per a la construcció d’un ascensor a la zona de la Querola.

(Text: PS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.