El PS creu que en els dos anys de mandat d’UL+DA s’ha anat ‘d’incendi en incendi’


Després de pràcticament dos anys des de les eleccions comunals, el conseller socialdemòcrata de la minoria laurediana, Rossend Areny, ha considerat que durant aquest període la sensació que té és que ‘anem d’incendi en incendi’. Manifesta que la minoria té poca participació en les decisions comunals i que en el tema principal de la parròquia, Naturlàndia, no hi ha una comissió específica sinó que se n’encarrega directament el gabinet dels cònsols. Areny ha reconegut que s’han fet coses positives però cal ‘anar a buscar al primer any de mandat’. Assenyala la retirada de la carpa del Prat Gran o els incentius per al comerç i la construcció, però critica que es deixin de fer inversions en aquest àmbit ‘per destinar els diners a un altre lloc’, a Naturlàndia.

‘Anem d’una generació de notícies una mica conflictiva a una altra’. Així ha resumit el conseller socialdemòcrata de Sant Julià, Rossend Areny, els dos anys de mandat comunal d’UL+DA. Des de l’oposició constaten aquest ‘tarannà’ i tot i que han demanat poder participar més activament en les decisions de la parròquia a través de les comissions, ‘en algunes es treballa millor que altres’, ha apuntat Areny, i en assumptes com Naturlàndia ni tan sols hi ha una comissió específica, ha lamentat.

Areny ha reconegut alguns mèrits a l’actual corporació, com la retirada de la carpa del Prat Gran ‘que els dos partits portàvem al programa electoral’, ha recordat, o mesures per incentivar el comerç o la construcció, però ‘hem de fer memòria i anar a buscar el primer any’, ha apuntat. També valora positivament la política de fires però aquesta tan sols ‘ajuda a arrodonir els finals de mes’ dels comerços, ha afirmat.

‘De coses se n’han fet però el pal de paller és un altre’, ha reiterat el conseller del PS. ‘Moltes inversions es deixen de fer amb aquesta voluntat de no incrementar un deute’, ha dit, però més que per aquest motiu es descarten ‘per destinar els diners a un altre lloc’, a Naturlàndia, ha assegurat. Aquest és un fet que ‘hem denunciat fins ara i continuarem denunciant’, ha declarat. Malgrat que ha admès que ‘no és el millor moment’ per fer inversions ha indicat que ‘si no es fessin aquestes inversions, els comerciants i hotelers es beneficiarien d’un projecte a peu de carrer a Sant Julià i no a disset quilòmetres de la parròquia’.

De fet, des del PS creuen que l’impacte de Naturlàndia en el comerç no és el que hauria de ser i per això han iniciat una ronda de contactes per conèixer l’opinió dels establiments sobre el volum de negoci que els suposa el parc. A més, Areny ha manifestat que ‘membres d’UL ja comencen a dir que potser no està tenint la repercussió que semblava’.

El conseller socialdemòcrata ha recordat el concepte de shopping village amb què ‘tothom s’omplia la boca durant la campanya’ i ha instat a buscar el suport d’inversors privats per una iniciativa en aquest sentit ‘ja que a l’hora de posar diners per a la inversió que s’està fent a disset quilòmetres no responen’, ha afegit.

2 comentaris

  1. Sí, després que ells han calat foc a casa seva,ara acusen als altres de piròmans.

  2. S’ha de tindre collons perque un membre del PS digui que UL+DA van d’incendi en incendi.

Comments are closed.