El PS constitueix la comissió de candidatures i insisteix que presentarà llistes a totes les parròquies

comite directiu ps 1

El PS ha celebrat avui comitè directiu, que ha servit per constituir la comissió de candidatures. Dilluns la comissió farà una primera reunió i dimecres aprovarà definitivament les llistes electorals. Segons s´ha confirmat des del partit, hi haurà llistes a totes les parròquies, si bé no han transcendit els noms que les podrien encapçalar.

La comissió de candidatures constituïda avui està formada per un representant de cada comitè parroquial, a més de la secretària d’organització, Rosa Gili, i del president del partit, Vicenç Alay. Dilluns s’abordarà la qüestió de les llistes electorals i dimecres s’aprovaran definitivament. Avui no han trascendit noms, si bé el primer secretari del partit, Pere López, ha admès que ja hi ha hagut converses amb possibles candidats. Tot i que el PS ha confirmat que presentarà llistes territorials a totes les parròquies, segons López no hi ha cap llista tancada. La composició d’aquestes llistes també estarà condicionada pel possible acord electoral amb els Verds, que encara no està tancat.

López ha donat a entendre que els fins ahir consellers generals David Rios i Rosa Gili seran a les llistes, tot i que no ha deixat clar si a la nacional o en alguna territorial. Pel que fa a Mariona González, hi ha el dubte de si podria ser a la llista territorial de la Massana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.