El PS considera que el Govern hauria d’haver proposat les ubicacions de l’heliport

El Partit Socialdemòcrata considera que el Govern ha comès un ‘excés de liberalisme’ en el concurs de l’heliport, i que el que hauria d’haver fet és proposar les ubicacions i no deixar-les en mans dels adjudicataris. De fet, el secretari d’organització del partit, Marc Cornella, ha recordat que el PS considera que la construcció de l’heliport l’hauria de fer el Govern, però que si cal tornar a fer el concurs, és millor opció que tirar endavant el projecte actual.

En la roda de premsa setmanal del Partit Socialdemòcrata, el secretari d’organització del partit, Marc Cornella, que alhora és conseller de la minoria al Comú d’Andorra la Vella, ha reiterat el posicionament contrari a la construcció de l’heliport nacional al Roc del Patapou. Tot i que no ha concretat si aquest divendres es donarà suport al recurs que la majoria comunal vol presentar en contra d’aquesta ubicació, sí que ha assegurat que s’oposen fermament a l’heliport al Roc del Patapou.

De fet, ha concretat que el fet que s’hagi hagut de triar entre les tes ubicacions proposades per les empreses concursants tampoc els sembla bé. Cornella ha comentat que ‘hi ha hagut un excés de liberalisme’, i que el Govern hauria d’haver proposat les ubicacions on construir l’heliport.

D’altra banda, la primera secretària del PS, Judith Salazar, i Cornella han recordat que la ciutadania en general està en contra d’aquest projecte ‘siguin del partit que siguin’.

Durant la roda de premsa també han valorat els resultats de l’enquesta de percepció política del CRES que es van fer públics aquest dilluns, i Cornella ha opinat que tot i que els resultats de DA són millors, ‘si s’hagués fet l’enquesta després de presentar el projecte de l’heliport, els resultats no serien els mateixos’.

També respecte als resultats del CRES han considerat que cal plantejar ‘una política d’integració’ perquè els residents s’interessin més per la política. Salazar ha recordat que cal que els residents puguin votar a les eleccions comunals, però que a més, els socialdemòcrates aposten per la rebaixa de la nacionalitat.

1 comentari

  1. Jaume, maco, a tu no t’importa però aviam que dius quan et toqui pagar les imdemnitzacions que sortiran de les arques públiques.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES