lopezEl primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Pere López, ha criticat aquest dijous que el grup parlamentari demòcrata ‘posi en evidència els seus ministres, especialment el de Finances’, i ha assegurat que ‘el cap de Govern té un seriós problema perquè el seu suposat número dos està qüestionat constantment pel grup parlamentari’. López ha posat d’exemple el pressupost i la intervenció del conseller Daniel Armengol, la modificació de la llei de bases de l’ordenament tributari, el nomenament del director de l’agència tributària, i la reforma de la funció pública, amb la qual Cinca ‘està perdent molta credibilitat’.

El primer secretari del PS, Pere López, ha volgut posar de manifest aquest dijous les ‘importants discrepàncies entre el grup parlamentari i el Govern’ i ha assegurat que això és un ‘problema greu pel cap de Govern’. En especial, segons López, DA està deixant en evidència el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.

El primer secretari del PS ha posat d’exemples la intervenció del conseller Daniel Armengol en el debat a la totalitat del pressupost, la modificació de la Llei de bases de l’ordenament tributari en què ‘el grup diu que canviarà la llei de dalt a baix’, les discrepàncies amb el director de l’agència tributària, i ‘moltes qüestions’ sobre l’IRPF. També considera que la qüestió de la funció pública ha fet que Cinca perdi molta credibilitat.

Segons el representant del PS, les declaracions de Ladislau Baró criticant l’inici de les negociacions sobre les competències ‘segueix la línia de discrepàncies entre el grup parlamentari i el Govern’. En aquest sentit, López considera difícil d’explicar que en dos anys i mig ‘no s’hagi avançat gens en aquesta qüestió i més aviat s’ha anat enrere de la bona feina que nosaltres ja vam deixar preparada’. El primer secretari ha recordat que tenen un grup de treball creat sobre la qüestió de les competències i que estan treballant en la redacció d’una proposta de reforma.

2 comentaris

  1. Si aquesta colla que us heu quedat el PS només sou capaços de fer aquests retrets superficials i insignificants a la pèssima gestió d’aquest govern d’incompetents, potser que us quedeu a casa o allà a on us paguin per estar, perquè de política ni p–a idea! Aquell tio ha matat dos persones, sí, però ojo! que la pistola era robada!

  2. Aquesta és la primera aportació de l’any del PS. Mentres SDP últimament fa aportacions constructives, cal PS…demagogs com sempre. Mireu-se a casa vostra Pq no us votarà, ni falta fa, ni la vostra ànima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada