El PS confia a presentar candidatures territorials a les set parròquies

ps 1

Pere López, primer secretari del PS i candidat a cap de Govern per aquesta formació política, creu que podran presentar candidatures territorials a les set parròquies. Considera que podran comptar amb el suport d’altres formacions progressistes amb les quals es volen coaligar, com és el cas dels Verds o AD800.

El Partit Socialdemòcrata ja té força avançada la preparació dels propers comicis generals i veu molt factible presentar llistes a les set parròquies, incloent Canillo, el territori que, a priori, hauria de ser més complicat per a aquesta formació.

En aquests moments, membres dels Verds i d’AD800 estan participant en la redacció del programa electoral del que hauria de ser una futura llista comuna de forces progressistes. Un pacte amb AD800 sembla complicat, ja que el moviment social no creu que el PS els vulgui concedir que un candidat seu estigui entre les primeres quatre posicions d’una llista comuna. En canvi, des dels Verds es veu molt possible arribar a una entesa electoral amb el PS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.