fira-psEl Partit Socialdemòcrata ha començat una campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana per donar a conèixer “la retallada social” que pretén tirar endavant el Govern de DA i la majoria parlamentària que li dóna suport.

El primer secretari del PS, Pere López, i el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, David Rios, han assistit avui a l’acte d’inauguració de la 35a edició de la Fira d’Andorra la Vella on, per primera vegada, els socialdemòcrates disposen d’estand propi.

Aquesta acció s’emmarca en la resolució que es va votar en el darrer congrés de treballar per aconseguir un Partit Socialdemòcrata proper a la ciutadania, obert al diàleg amb els ciutadans, que sap explicar les seves posicions ideològiques i la feina política que fa, i que és sensible als suggeriments de la gent. López i Rios han rebut a les diferents autoritats i han fet entrega del tríptic “La retallada social que hem de frenar” al cap de Govern, Antoni Martí.

Aquest document,que es distribuirà durant tot el cap de setmana, és un resum de les retallades que preveu la reforma de la llei de la CASS plantejada per Demòcrates per Andorra. En aquest sentit, Pere López ha recordat que “DA no portava al programa electoral que retallaria les prestacions socials”.

(Text i foto: PS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada