El Partit Socialdemòcrata (PS) ha celebrat aquest vespre el seu XIIIè congrés extraordinari. L’objectiu de la reunió era l’aprovació de la modificació dels estatuts de la formació necessària per adaptar-los a les disposicions de la Llei qualificada de partits polítics i finançament electoral que està en vigor des de finals de la passada legislatura.

El comitè executiu dels socialdemòcrates, conscients d’aquesta obligació legal, havia treballat durant l’estiu per preparar els nous estatuts, que havien d’estar ratificats per la militància de la formació abans del novembre. El comitè directiu celebrat el passat dia 15 va donar el vist-i-plau al text i faltava només el darrer tràmit que era sotmetre’ls a tots els militants.

Aquest últim pas ha tingut lloc aquesta nit. Els militants que han participat en el congrés han donat suport per unanimitat a la proposta feta des de la direcció. Amb els nous estatuts, el PS s’adapta a la legislació vigent, un text al qual va contribuir amb els vots favorables dels seus consellers la passada legislatura.

(Text: PS)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada