La VIIª trobada dels membres del clúster d’educació de la Iniciativa Actua, s’ha celebrat aquest dimarts, amb la participació d’unes 20 persones i la presentació de diverses ponències.

El responsable d’Unidesert, Adolf Argelaguet, ha presentat una iniciativa que fomenta l’esperit innovador i l’emprenedoria entre els joves conciliant formació i aventura a través d’un raid al Marroc. En una altra ponència, Francesc Rossell ha exposat un nou concepte d’escola de batxillerat que aporta com a aspecte fonamental l’aprenentatge de l’alumne a partir d’un “contracte d’ensenyament decidit per l’alumne, el seu entorn familiar i l’escola”. L’alumne es forma a través d’una eina virtual i comparteix les seves experiències i coneixements amb altres alumnes, en un entorn monitoritzat per professors i tutors que fomenten el “networking” dins de l’aula.

D’altra banda, la Universitat d’Andorra i la Universitat Oberta de la Salle han presentat conjuntament el postgrau en Direcció Financera i Control de Gestió. Segons paraules de Miquel Nicolau, “s’ha gestat com una col·laboració entre dues institucions universitàries del país amb l’objectiu de generar una formació continuada enfocada tant al sector financer com a tot als emprenedors de tots els àmbits”

En finalitzar la sessió, la responsable de Diversificació Econòmica de la Iniciativa ACTUA, Vanesa Arroyo s’ha acomiadat dels participants al workshop després d’un any al capdavant dels clústers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada