eve-ariza

El  projecte “Murmuris” de l’artista Eve Ariza ha estat seleccionat pels comissaris de la Biennal de Venècia 2017, Miriam Ambatlle i Javier Balmaseda per representar Andorra en aquesta exposició d’art Internacional.

Miriam Ambatlle ha explicat que la selecció ha tingut en compte l’ambició del projecte i el seu caràcter monumental. També han destacat la utilització del fang i el torn en l’obra que permet transcendir l’aspecte utilitari o decoratiu tradicional de la ceràmica. “Murmuris” és una instal·lació formada per 800 pertorbadores boques que emeten sons en silenci.

El pavelló d’Andorra a la 57a edició de la Biennal d’Art de Venècia, que tindrà lloc a partir del mes de maig 2017, s’ubicarà en un immoble que forma part del Palazzo Ca’ Cappello Memmo. Es tracta d’un espai molt ben situat davant del Gran Canal i a la Riva dei Schiavoni. El pavelló d’Andorra també estarà molt a prop de la Plaça de San Marco, a només 5 minuts caminant des de l’entrada de la Biennal. Des del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, s’ha valorat la situació d’aquest espai i les possibilitats de visibilitat que ofereix la façana del mateix.

El cens d’artistes AND’Art recull la formació acadèmica i la trajectòria artística de l’artista Eve Ariza.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada