A partir d’avui ja es pot consultar el lloc web del projecte ‘Moviment Jove’ que recollirà tota la informació d’aquest estudi participatiu que neix amb l’objectiu d’obtenir un coneixement exhaustiu i detallat de la realitat actual en l’àmbit de la joventut a Andorra.

El web, www.movimentjove.com, informarà a tots els interessats de les diferents fases que es desenvoluparan i dels progressos realitzats en l’estudi.

A banda de ser un lloc de consulta, el web del ‘Moviment Jove’ també servirà per a la fase 3 del projecte, és a dir, la participació dels i de les joves d’Andorra. Al febrer s’obrirà la pestanya ‘Participa’ on els joves podran apuntar-se als diferents tallers que es faran del 18 al 28 de febrer i que serviran per fer una exploració de les seves necessitats, dels seus interessos i de les seves expectatives i, ajudarà a detectar propostes concretes d’actuació en l’àmbit de la joventut.

Una vegada realitzats els tallers, la mateixa pestanya del web servirà per obrir la participació digital amb la finalitat d’ampliar, valorar i prioritzar les propostes sorgides dels tallers amb els joves. Per últim, el microlloc web també servirà per mostrar els resultats de l’estudi i les properes passes d’actuació.

Actualment, i durant tot el desembre, l’estudi es troba a la seva segona fase amb les entrevistes a organitzacions, institucions i empreses rellevants de l’àmbit de la joventut. A movimentjove.com es pot fer un seguiment de les entrevistes que es van realitzant, com per exemple, les entrevistes a treballadors de joventut dels set comuns o l’entrevista feta a l’Associació Carnet Jove Andorra.

El Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra amb la col·laboració del CRES i del diari BonDia formen part d’aquest projecte participatiu que ajudarà a assentar les bases per a definir i impulsar les polítiques de joventut i les intervencions a desenvolupar segons les necessitats i els recursos disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada