El projecte ‘Més que festa’, que té com a objectiu fomentar les relacions sexuals saludables tot facilitant material informatiu i profilàctic a i les joves en espais d’oci nocturn, estarà present durant la nit de dilluns 28 d’agost a l’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

El punt informatiu ‘Més que festa’ proporciona a la gent jove informació específica en sexualitat positiva i reducció de riscos. Aquest projecte, que impulsa l’Associació Antisida de Lleida,  també ofereix assessorament sobre salut sexual i sobre els serveis de l’entitat, així com de l’Espai de Salut Afectiva i Sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).

Cal recordar que el darrer dijous de cada mes, l’OJAU ofereix atenció personalitzada, de tres a sis de la tarda. També es pot contactar amb la tècnica de l’Espai Salut via telefònica/Whatsapp al 629 90 63 24 o via correu electrònic consulta@antisidalleida.org

Recordem que l’Espai de Salut Afectiva i Sexual de l’OJAU és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’Associació Antisida de Lleida. Aquest espai ofereix assessorament individual o grupal a joves, famílies i professionals; acompanyament per a una vivència positiva i saludable de la sexualitat i afectivitat; i orientació cap a la xarxa de recursos. També facilita preservatius i material educatiu i preventiu, i realitza la prova ràpida del VIH i sífilis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada