El projecte de llei del bingo introdueix el bingo electrònic i reforça les limitacions d’accés

El Govern, en la sessió celebrada aquest dimecres, ha aprovat el projecte de llei de modificació de la Llei del joc del bingo. El text, que ha estat treballat conjuntament pel departament d’Economia i l’oficina del Joc, entrarà a tràmit parlamentari la setmana vinent.

El canvi legislatiu te una triple finalitat: modernitzar el marc legal per introduir el bingo electrònic, regular l’admissió i el control dels jugadors i reforçar els mecanismes de prevenció del blanqueig.

Una de les novetats serà la introducció dels cartrons virtuals i els videobingos, dues modalitats del joc que des de fa anys es practiquen en els països veïns.

Pel que fa al control dels jugadors, per primer cop s’introdueixen restriccions destinades a protegir sectors de risc. Més enllà de privar l’accés als menors, es prohibeix també en el cas de les persones declarades incapaces, pròdigues, insolvents o en suspensió de pagaments o fallida, els beneficiaris d’ajudes per criteris socials de l’administració andorrana, les persones que presentin un risc per a la seguretat de l’Estat o l’ordre públic.

La modificació de la llei del joc del bingo preveu aquestes mesures preventives en línia amb la protecció que inclourà qualsevol regulació del joc posterior.

Pel que fa al reforçament dels mecanismes contra el blanqueig, el projecte de llei fixa unes obligacions per a l’operador com són la comunicació a l’oficina del Joc dels beneficiaris de premis superiors als 15.000 euros o la formació permanent dels empleats.

Text: Govern d’Andorra

4 comentaris

  1. Tots menys en Marti i Rajoy els salvadors de la Peninsula !!!!

  2. s’introdueixen restriccions destinades a protegir sectors de RICS? error no? xD

    1. ok, corregit, gràcies

      1. tots ens equivoquem ^^

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES