landry riba 1

Landry Riba acompanyat al violoncel per Jordi Claret, a la viola per Sílvia Garcia i al violí per Berta Subietas i amb les imatges de Natàlia Montané va presentar dilluns el seu projecte musical a l´alcaldia de París, convidat per l’ambaixada a França amb motiu de la celebració de la diada de la Constitució. Els prop de 170 assistents van poder gaudir d´un concert on cada detall audiovisual estava minuciosament calculat.

Un poderós trio de cordes combinat a un baix elèctric, sense veu, un toc d’electrònica i una treballada vessant audiovisual. El públic present a la sala de l´alcaldia del sisè districte de París va poder viure dilluns l´experiència intimista del projecte de Landry Riba.

Riba va actuar ahir amb un altre grup, Love it, a Grau Roig i des d´allà va valorar el concert de dilluns.

Els concerts del projecte de Landry Riba estan pensats per a sales petites amb poc públic. Per tant el de dilluns va presentar el doble repte de debutar fora d´Andorra i davant de prop de 200 persones.

Tot un desafiament per un estil de música que busca crear una atmosfera molt particular cuidant cada detall en gran part gràcies al violoncel de Jordi Claret, la viola de Sílvia Garcia, el violí de Berta Subietas i les imatges de Natàlia Montané.

De retruc i tot i que no és l´ambició principal del projecte, els assistents al concert van poder descobrir un trosset del Pirineu, als antípodes de la vida a la ciutat i de la imatge consumista correntment estesa d´Andorra a França.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada