La Fundació ONCA va introduir el projecte Basket Beat del programa social «Música i creativitat» a la Universitat d’Andorra, el passat 6 d’abril. El divendres 27 d’abril, de les 12 a les 13.30 h, a la Sala Veneciana de la Trapa (Centre cultural i de congressos lauredià), se’n farà la darrera sessió adreçada als estudiants de tercer del bàtxelor en ciències de l’educació, en concret de l’assignatura de Didàctica de les ciències socials impartida per Cristina Yáñez, coordinadora del Rectorat, Internacionalització i Relacions Institucionals i també professora del bàtxelor en ciències de l’educació.

L’objectiu de les sessions és formar en aquesta disciplina a futurs professionals. Un total de 21 estudiants varen realitzar la primera sessió en anglès, liderada per Josep Maria Aragay, responsable del projecte Basket Beat i amb una llarga trajectòria com a professor de creativitat a la Universitat París Est-Créteil, a la Universitat de Barcelona i a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.

Segons Josep Maria Aragay, “amb aquestes sessions es vol apropar els alumnes a les arts comunitàries, eines imprescindibles i molt útils per a l’educació, i explicar com es poden utilitzar perquè siguin motivadores de canvis socials i polítics. També tenen com a objectiu formar els estudiants a pensar com a professionals, i que aprenguin noves eines educatives per aplicar en el seu futur laboral”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada