El programa Retrob-AU amplia la seva oferta formativa

El programa Retrob-AU amplia la seva oferta formativa a joves de l’Alt Urgell amb titulació universitària o de cicles formatius de grau mitjà. Aquest programa ofereix, d’una banda, serveis d’orientació i tutorització, i de l’altra, formació transversal i coneixement del territori, per tal de millorar l’ocupabilitat juvenil i facilitar la inserció laboral.

Actualment, s’imparteixen dues formacions: anglès i tècniques de la informació aplicats al món laboral. A partir del 7 d’abril s’iniciarà el bloc de Màrqueting aplicat a l’empresa i a la persona, que té com a objectiu millorar la comunicació dels joves mitjançant la creació de la seva marca personal, com ser més assertiu i l’aprenentatge de tècniques per parlar en públic i d’aquesta forma afrontar amb més recursos el procés de recerca de feina.

A finals d’abril començarà el bloc Emprendre un negoci a l’Alt Urgell, que té com a objectiu conèixer les professions més demandades, les sortides professionals per a cada tipus de formació, els diferents contractes existents, les formes jurídiques (cooperatives, S.L., SA), el treball de temporada, el treball fronterer i les oportunitats de treball a Europa.

Ara mateix hi ha dues places lliures per a aquests blocs formatius. Les persones joves interessades a accedir-hi han de complir els següents requisits: estar inscrits a la Garantia Juvenil, tenir finalitzat un cicle formatiu de grau mitjà, superior i/o una carrera o grau universitari, tenir menys de 30 anys i estar buscant feina.

Es pot sol·licitar més informació al CETAP-Telecentre, a la 3a planta de l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell, al telèfon 973 355 608 o a l’adreça de correu electrònic msole@ccau.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.