Aquest dimecres 25 de setembre tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a les vuit del vespre una xerrada titulada ‘El problema del sobrepès i el sedentarisme a la infància. El Programa Nereu com alternativa’ que anirà a càrrec de Jordi Fàbrega, de Pediatria dels Pirineus, i Josep Maria Mur, director del Programa NEREU.

Aquesta xerrada, organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, l’Associació NEREU i Pediatria dels Pirineus, és la primera sessió del Pla Educatiu d’Entorn d’aquest curs 2013-2014.

Programa NEREU

Recordem que el Programa NEREU està destinat a promoure l’exercici físic i l’alimentació saludable a nens i joves de 8 a 15 anys amb sobrepès/obesitat i/o sedentarisme i de les seves famílies per apropar-los a un estil de vida més saludable.

L’objectiu principal d’aquest programa és que els joves es moguin i gaudeixin de l’activitat física, fugint una mica dels rols tradicionals de l’esport de competició i sota la premissa de “moure’s, jugar i divertir-se” que regeix el programa. A més a més, es busca millorar l’autoestima dels infants i joves a través d’activitats que propiciïn sentir-se bé amb un mateix i dins del grup.

Paral•lelament, tant els participants com, molt especialment les famílies, reben xerrades periòdiques sobre l’activitat física i hàbits alimentaris amb l’objectiu de propiciar canvis en els patrons de pràctica d’exercici i d’alimentació tant en els joves com en les famílies i mantenir-los a llarg termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada