El programa Mou-te, que proposa activitats esportives per a la primera setmana de setembre, incorpora enguany la combinació de diferents disciplines en una sola activitat. A més dels esports ja tradicionals com bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, natació i hoquei sobre patins, en aquesta edició s’agefeix la gimnàstica artística combinada amb judo i el pàdel amb d’altres esports de raqueta. McDonalds organitza aquest programa esportiu des de fa vuit anys amb el patrocini del Comú d’Andorra la Vella i la col·laboració de nou associacions esportives.

La representant de McDonald’s, Marta Martinello, el conseller de Joventut i Esports del Comú d’Andorra la Vella, i el cap d’Àrea d’Activitats i Programes Esportius, Josep Tudó, han presentat les activitats que s’oferiran enguany en el programa Mou-te.

El programa ofereix les activitats esportives per als nens i joves d’entre sis i catorze anys per a la primera setmana de setembre, quan ja han acabat les activitats que ofereix el Comú pel seu compte però encara no han començat les classes. El director tècnic de la Federació de Bàsquet, que és una de les nou associacions que hi participen, Jaume Tomàs, ha indicat que aquest programa va molt bé per a les entitats perquè serveix per captar alumnes per al curs. El fet que els alumnes puguin provar les activitats durant aquesta setmana facilita que puguin saber si els hi agraden i després apuntar-s’hi per fer-ho durant el curs.

En aquesta ocasió, els esports que s’ofereixen són futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, natació i hoquei sobre patins. A més s’ofereixen dues activitats combinades que són la gimnàstica artística amb judo i el pàdel amb esports de raqueta. Tal com ha explicat Tudó, això serveix perquè els qui habitualment practiquen un esport també tinguin ocasió de conèixer-ne un de nou.

Pel que fa al nombre de places es manté en 200, tot i que normalment el número d’inscripcions està al voltant de les 150 o 160, segons ha informat Tudó.

El preu de la inscripció és de 69 euros, però amb un descompte del 15% per al segon germà. A més, tal com ha recordat el conseller d’Esports, Marc Pons, ‘cap nen ha de quedar sense poder apuntar-se a les activitats’, i per tant el Departament de Social del Comú subvenciona les inscripcions dels alumnes que acreditin que no poden fer front a aquesta despesa.

La representant de McDonalds, Marta Martinello, ha indicat que el dijous dia 5 de setembre els nens comptaran amb la visita de Ronald McDonald i podran jugar amb ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada