El programa Insomni ofereix un mòdul de primers auxilis a la Seu

El programa INSOMNI que porta a terme el servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ofereix per aquest pròxim mes de març un parell d’activitats adreçades als i les joves de la comarca. Davant aquestes dues noves propostes, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la seu, Meritxell Planes, ha manifestat que “un any més, tirem endavant aquest projecte, que a través de les activitats d’oci alternatiu pels joves, es potencia un estil de vida més saludable”. Planes ha remarcat que per això es busca la participació dels joves alturgellencs, ja que pretén cobrir necessitats pròpies d’aquest col•lectiu.

La regidora de Joventut també ha volgut remarcar que a l’hora de confeccionar el programa INSOMNI es tenen en compte activitats de tot tipus, des de culturals, esportives passant per propostes formatives i informatives. Planes ha afegit que que aquestes propostes es poden elaborar gràcies a l’oferta provinent d’institucions públiques i empreses de la comarca.

La primera proposta és un mòdul de primers auxilis que tindrà lloc de l’11 al 22 de març. Aquesta activitat formativa s’adreça a persones del món rural, que vulguin adquirir competències relacionades amb la intervenció en cas d’accident o d’emergència. La durada és de 58 hores i està vinculat a la qualificació professional de Guia per a Itineraris Eqüestres en el Medi Natural.

El mòdul es realitzarà a l’Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, situada a Bellestar. Les inscripcions restaran obertes fins al 8 de març i s’han de realitzar omplint el currículum que es pot trobar al web de l’ECAP: www.xtec.cat/eca-pirineu, i enviant-lo a aecapir.daam@gencat.cat o ecap@svt.es

L’altra activitat programada és un concert de Joan Dausà pel divendres 15 de març, a les deu de la nit, a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell. El preu de l’entrada anticipada és de 8 euros i es pot adquirir tant a l’Espai Ermengol com a turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. El preu de l’entrada a taquilla és de 10 euros. S’hi aplicaran descomptes als i les joves.

Recordem que INSOMNI és un programa d’activitats d’oci i lleure, activitats formatives, esportives i culturals que s’impulsa des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Aquest programa pretén oferir als joves una alternativa d’oci variada i que fomenti un estil de vida dinàmic i saludable

 

TOTES LES NOTÍCIES