alcobeengegaEl ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, ha fet un balanç, aquest dimecres, dels resultats del Programa Engega 2015, i n’ha valorat positivament el seu funcionament. El programa ha afavorit el desballestament de 250 vehicles amb una mitjana d’antiguitat de 17 anys.

El programa es va iniciar el 19 de febrer del 2015 amb una dotació total de 250.000 euros, que es van exhaurir el 21 d’agost del 2015 havent atorgat un total de 250 ajuts per al desballestament de vehicles supeditat a la compra d’un vehicle nou.

Cada vehicle desballestat ha rebut una ajuda de 1.000 euros per part del Govern i 1.000 euros per part del punt de venda, contribuint així a la millora de la seguretat viària i de l’eficiència energètica del parc automobilístic del país.

Tal com ha indicat el ministre, l’antiguitat mitjana dels vehicles desballestats és de 17 anys. Pel que fa al tipus de combustible dels vehicles el 56% eren de gasoil, i l’altre 44% restant eren de benzina.

La gran majoria dels vehicles, un total de 221, eren turismes, mentre que 29 eren furgonetes o camionetes. I pel que fa als beneficiaris, 208, és a dir el 83%, han estat persones físiques, mentre que també s’hi han acollit 42 societats, que representen el 17%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada