El programa de la Trobada Empresarial al Pirineu novament comptarà amb experts de primera línia

Inauguració de la 30 Trobada Empresarial del Pirineu amb Quim Torra i Albert Batalla
Inauguració de la 30 Trobada Empresarial al Pirineu amb Quim Torra i Albert Batalla. Foto: Trobada Empresarial al Pirineu

El programa de la Trobada Empresarial al Pirineu, que en la seva 31ena edició porta per títol “Reiniciem l’economia”, novament comptarà amb experts de primera línia que enguany participaran en dues conferències magistrals, una taula d’economistes i una altra d’empresaris –amb dos experts cadascuna que podran debatre entre sí– durant les quals es constatarà que la transició ecològica, la innovació i les noves tecnologies són fonamentals per impulsar l’economia.

Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, confia en què “el nou format online, gratuït i obert a tothom que entri a l’enllaç que donarem per accedir-hi, permeti el posterior col·loqui i la interacció dels experts entre sí i amb els assistents, alhora que doni positivitat i optimisme a l’empresariat, en uns moments tan difícils com són els d’incertesa que actualment ha provocat la COVID-19”.

La Jornada, que es celebrarà el dijous dia 29 d’octubre, entre les 16 i les 19.30h de la tarda, començarà amb la benvinguda de Vicenç Voltes, President de la Trobada Empresarial al Pirineu. Després de la inauguració oficial a càrrec d’un/a representant de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc la conferència inaugural amb Xavier Marcet, president de Lead To Change.

Posteriorment, hi haurà una taula rodona d’economistes amb Daniel Lacalle, Doctor en Economia i gestor d’inversions, i Josep Oliver, catedràtic emèrit d’economia aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona; mentre que la taula rodona d’empresaris posterior comptarà amb la participació de Luis Pardo, CEO i Vicepresident Executiu de SAGE IBERIA, empresari i escriptor i expert en lideratge i noves tecnologies aplicades a la petita i la mitjana empresa i, amb Verónica Pascual, enginyera aeronàutica, CEO i consellera delegada a ASTI MOBIL E ROBOTICS.

Després, tindrà lloc la conferència d’Economia verda amb José Bogas, conseller delegat d’ENDESA i la cloenda oficial, a càrrec d’un/a representant del Govern d’Espanya. Com en anteriors edicions, el moderador de la Trobada serà el periodista Josep Puigbó.

TOTES LES NOTÍCIES