El productor andorrà Eduard Ruano participa a l’11è ‘Berlinale Talent Campus’

El productor andorrà Eduard Ruano ha estat seleccionat per participar a l’11a edició del Berlinale Talent Campus amb el projecte de llargmetratge de ficció The Border escrit i dirigit pel director americà John Gutierrez. 300 cineastes de 98 països han estat seleccionats d’entre 4.443 inscrits per participar en el Berlinale Talent Campus que ha tingut lloc del 7 al 14 de febrer a Berlín. The Border és una producció andorrana amb participació de productores dels Estats Units, França, Gran Bretanya i Espanya. Aquest és el primer cop que Andorra està representada en aquest certamen.

The Border s’ha convertit en un projecte oficial del Berlinale Talent Campus 2013 aconseguint així un ressò que pot facilitar la internacionalització i la captació de potencials coproductors i inversors per al finançament del film. Eduard Ruano també ha rebut el suport de l’organització de l’European Film Market i el Berlinal Co-production Market, esdeveniments que han tingut lloc durant les mateixes dates que el Talent Campus.

The Border és un thriller psicològic que es desenvolupa als Pirineus durant la Segona Guerra Mundial i explica la història de la Sara, una fugitiva jueva que perd la pista del seu marit durant una emboscada nazi en un bosc proper a Vicdessos. Llavors la Sara s’endinsa als Pirineus amb l’ajuda d’un passador andorrà, a la recerca del seu marit i de la llibertat que espera trobar a les Valls d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES