A partir del 19 de novembre, començaran a arribar al país més de cent persones, en representació de 24 països iberoamericans, entre els quals, s’hi troben representants de Puerto Rico, Xile, l’Argentina, Honduras, Espanya i Portugal.

La primera jornada de treball (20 de novembre) estarà dedicada a posar en comú la tasca de les seves quatre grans àrees d’acció: Dones, Infància, Comunicació i Migracions.

L’endemà, dia 21, se celebrarà el XXIIIè Congrés de l’entitat, en què, entre altres qüestions, es tractarà la problemàtica de l’accés a l’habitatge des de la perspectiva europea i americana, la situació dels desplaçats arreu del món, així com el paper que han de jugar els Ombudsman davant aquesta situació.

Finalment, el 22 de novembre, tindrà lloc l’Assemblea General de l’entitat, presidida per la Procuradora del Ciutadà de Puerto Rico, Iris Miriam Ruiz Class.

Per tal d’obtenir més informació sobre el programa i totes les qüestions que s’hi debatran, us convidem a fer un punt informatiu, dilluns 19 de novembre, a les 16.00 a l’Art Hotel (Andorra la Vella).

Allà, podreu parlar amb la Presidenta de la FIO, Iris Miriam Ruiz Class, i també amb la Secretària Tècnica de la FIO i Directora de Relacions Internacionals del Defensor del Pueblo, Carmen Comas-Mata, que ha estat escollida fa uns dies com a nova membre del Subcomitè per a la Prevenció de la Tortura (SPT) al Consell de Drets Humans de l’ONU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada