El primer nadó del 2013 és una nena i es diu Lara (vídeo)

El primer nadó nascut aquest 2013 a Andorra es diu Lara i ha pesat 3,250 quilos. La seva mare, Cintia Beltran, va donar a llum aquest dimarts a les 20.25 hores a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Beltran ha indicat que el part va ser ràpid i que la nena és ‘molt tranquil·la i es porta molt bé’. Ella i el pare de la nena, Marc Picó, li han posat Lara en honor a la mare de la primera.

A les 20.25 hores d’aquest dimarts naixia la Lara, el primer nadó d’aquest 2013 al Principat, a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell després d’un part d’un parell d’hores que, segons la mare, Cintia Beltran, ha anat molt bé i ‘molt ràpid’.

La nena és la primera filla de Marc Picó i Cintia Beltran, tot i que ja té un germà per la part del pare. Els seus progenitors han volgut posar-li Lara en honor al cognom de l’àvia materna i ‘perquè ens agrada’, ha explicat Beltran.

Els pares s’han mostrat encantats que hagi estat el primer nadó de l’any i estan molt contents perquè la petita ‘és molt tranquil·la i es porta molt bé’. Una de les felicitacions que ha rebut la família és la del cap de Govern, Toni Martí, que els ha fet arribar una carta i un ram.

TOTES LES NOTÍCIES