punt com

Ens demostra que la xarxa és un món relativament nou però que alhora ja té els seus anys, el fet que recentment s’estan complint nombrosos aniversaris.

Malgrat que l’origen d’internet es dati normalment en els anys 60 del segle XX la veritat és que internet tal com el coneixem actualment no va començar a gestar fins transcorregut algun temps.

És per això que el 15 de març d’aquest any es van complir 30 anys des que va aparèixer el primer domini punt com. En aquells temps el ciberespai encara no s’entenia com el que és ara. Destinat a fins militars i de recerca, la xarxa es contemplava com un lloc des del qual intercanviar correus i en el qual existirien alguns pocs fòrums. Malgrat això, una empresa del sector de les estacions de treball i el llenguatge Lisp, va veure futur en aquest sector i va decidir registrar el primer domini que es diria Symbolics.com.

El 1993 l’empresa va quedar en banca trencada i va ser comprada per Aron Meystedt qui es faria famós per la compra venda de dominis, sempre amb l’aval de posseir la primera pàgina web d’internet.

Actualment Symbolics.com segueix operant en el món web 30 anys després del seu naixement. S’hi poden trobar nombroses curiositats sobre la història de la xarxa.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada