Quan som nens i arribem a l’època nadalenca ens emocionen les llums que prenen i apaguen brillants en els arbres i creiem que és una època plena d’esperança i felicitat, que la fantasia de l’època no acabarà mai, però, a mesura que passa el temps i la nostra ment va madurant, ens adonem de la realitat, vam descobrir que aquesta felicitat i aquesta fantasia no són més que meres il·lusions que molts aprofiten per ocultar el crítica de la situació en què es troben, per a molts altres només representa una despesa innecessària , altres veuen la data com un dia més en les seves avorrides vides, però per a molts altres, la fi d’any no és el final .
És l’oportunitat de començar de nou, per ser una nova i millor persona, per demanar perdó a totes aquestes persones a les que van fer mal amb el pas del temps, és el moment de redimir els errors comesos, de planejar nous projectes i tractar d’assolir noves metes, d’acompanyar a aquesta persona a la qual sempre vam fer a un costat, d’ajudar a la persona a qui sempre li neguem un somriure, de donar-li una abraçada a qui colpegem amb la fredor de la nostra actitud .

És el moment de desitjar felicitat a tots aquells que ens van desitjar malament, és començar de nou, fer nous amics, conèixer noves persones, obtenir una nova feina i perquè no tenir un nou amor, tot depèn que nosaltres vulguem canviar aquesta vida plena de males decisions i convertir-la en bones accions, i cada que arribi novament el cap d’any posar-nos noves proves per a l’any que recentment comença, enfortir les relacions passades i novament començar de nou sempre desitjant ser millor que la vegada anterior fins a sentir que som una nova persona. Aquí us vull deixar tres coses que hauríeu de tenir present, durant tot l’any.

1) Perdona
No comencis l’any entrant amb un cor ple de ferides que ho has curat per no perdonar el mal que algú va provocar en la teva vida.
Abans que arribi l’hora en punt inclusivament mentre llegeixes aquestes lletres, perdona als que tant mal t’han fet aquest any i deixa enrere el que et van fer, el dolor i l’amargor que això et va provocar.
Que perdons no vol dir que tot tornarà a ser igual amb aquesta persona, però si allibera el teu cor de lligams i et permet continuar creixent. Que el teu proper any sigui un on el comencis sense rancor ni amargor per a ningú.
2) Agraeix
No hi ha res com començar el teu dia energies amb la ment posada en les teves activitats i projectes. Cada dia és una oportunitat nova per començar de nou, corregir els errors de d’ahir i afrontar noves aventures.
És molt probable que aquest any no hagi estat el millor de tota la teva vida. Endevina que: tots tenen aquest mateix sentir respecte al seu any.
Quan ens vam asseure a reflexionar sobre les experiències viscudes ens adonem que aquest any va ser molt difícil, dolorós o simplement no va portar tot el que esperàvem. No obstant això, aquestes viu, plans que vol complir, per la teva vida i la dels que encara estan al teu costat, pels ensenyaments, els moments bons i els dolents, també.
3) La Humilitat
En aquest any que va passar ja no hi ha res més que fer, només queda acomiadar i guardar en la nostra memòria els records de les experiències viscudes. Però un any nou comença i això presenta noves oportunitats, decisions que prendre, projectes de desenvolupar i la famosa llista de resolucions.
Has de ser humil

L’orgull construeix murs, la humilitat construeix ponts; és “l’oli” que suavitza les relacions. Com pots desenvolupar-la més Admetent les teves pròpies debilitats, obrint a la correcció, sent més pacient, i ajudant a altres a créixer.

Bones festes, que tinguin un excel·lent inici d’any 2019 i que aquest els porti dita i felicitat durant tot el temps que tenim per davant, estimin a la seva família i amics i sobretot siguin millors persones amb noves idees i noves metes, sempre començant de nou per ser millors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada