El  curs bàsic en assistència personal començarà el proper dimecres 3 de maig i, segons informa el Govern, s’han ocupat el total de les 15 places ofertes per aquesta primera edició de la formació de caràcter gratuïta, organitzada pel ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior amb la col·laboració del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. El curs tindrà lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall i a la seu de la Creu Roja Andorrana i acabarà el 17 de maig.

El pròxim dimecres 3 de maig s’iniciarà la primera edició del curs bàsic en assistència personal organitzat pel ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior amb la col·laboració del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, segons informa el Govern en un comunicat. Durant el procés d’inscripció s’han ocupat el total de les 15 places ofertes per aquesta primera edició d’aquesta formació gratuïta.

Els objectius del curs són diversos: donar a conèixer les característiques d’aquest servei; sensibilitzar-se entorn els drets de les persones amb discapacitat, específicament el relatiu a la vida independent i la igualtat d’oportunitats; i adquirir coneixements bàsics per poder realitzar la tasca d’assistent personal. El curs té una durada de 21 hores presencials i en acabar s’obtindrà una certificació que permetrà a les persones que l’assoleixin formar part de la borsa d’assistents personals del Govern.

La formació finalitzarà el 17 de maig. S’impartirà de les de 9 a les 11 hores, al Centre de Formació Professional d’Aixovall i a la seu de la Creu Roja Andorrana, ja que s’inclou el curs de primers auxilis dins el contingut de la formació.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada