El preu de l’abonament del bus lliure i del carnet del transport escolar es manté en 208 euros

busEl Ministeri d’Educació i Joventut ha informat que a partir del 14 d’abril i fins el 30 de maig d’enguany s’obre la convocatòria dels ajuts a l’estudi i de les sol·licituds de transport escolar i de l’abonament del bus lliure per al proper curs escolar 2014-2015. El preu de l’abonament del bus lliure i del carnet del transport escolar per al curs vinent no s’incrementa respecte el curs anterior i queda establert a 208 euros.

Durant el nou curs se segueix el sistema implantat que permet sol·licitar el carnet de transport escolar o l’abonament del bus lliure sense necessitat d’avançar-ne l’import i que comporta acceptar les condicions següents: haver obtingut al curs anterior la totalitat de la beca de transport escolar, formular la demanda d’ajut a l’estudi abans o bé alhora que la demanda de transport escolar, sol·licitar aquesta modalitat abans no finalitzi el termini de la convocatòria dels ajuts a l’estudi i signar la declaració jurada o de promesa d’abonar l’import del transport escolar en cas de denegació de la beca total de transport.

Tanmateix, els alumnes que ja són usuaris del carnet de bus lliure, i sempre que formalitzin la sol·licitud de renovació al Servei de Tràmits del Govern o al Servei de Tràmits dels comuns abans del 15 de setembre, conserven el carnet sense necessitat d’efectuar cap altre tràmit. Aquest carnet es reactivarà automàticament el dia 1 de setembre.

Foto: ARCA-Josep Pretel