mobil

La  pregunta és senzilla però les respostes sorprenen. Quin és el país del món en què menys es paguen els 3 GB de volum de dades? Segons dades recollides per l’empresa de cupons Rebatly.com aquesta llista està encapçalada per Polònia on el preu és de 2 euros per 3 GB. Això suposa 10 vegades menys que el cost d’aquest volum de dades a França.

El cas estrany d’aquesta llista ve quan analitzem el segon i el tercer lloc del rànquing. Iran segon amb 3.78 euros per 3 GB i Rússia tercer amb 4,70 euros segueixen a Polònia. Diem estrany perquè es tracta de dos dels països en què teòrica i pràcticament la persecució contra la llibertat d’expressió en el món de la xarxa és més fèrria.

A la banda oposada de la llista trobem els Emirats Àrabs on els 3GB costen 36,79 euros. Espanya per la seva part ocupa la posició 27 sent 14 euros la mitjana de despesa pel volum de dades en qüestió.

A Estats Units i Canadà per la seva banda el preu no baixa dels 27 sent Mèxic el país d’Amèrica del Nord més barat en aquest sentit. En aquesta última nació 3 GB costen 14 euros.

Aquestes xifres no són per a res indicatives ja que no tenen en compte la capacitat adquisitiva dels habitants de cada país. Amb tot ens mostren que cada país posa els preus on li dóna la gana.

Per Tecnonews / AMIC

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada